Deprecated: Function session_is_registered() is deprecated in /data/sites/web/wolfseu/www/includes/application_top.php on line 9

Deprecated: Function session_register() is deprecated in /data/sites/web/wolfseu/www/includes/application_top.php on line 10
Het bedrijf
"Van grondstof tot afgewerkt product"
Het BedrijfSamen naar de beste oplossing.
Een sterk en onafhankelijk (Belgisch) bedrijf opbouwen is geen vanzelfsprekendheid. Het is dan ook de visie en inzet van vele mensen, ettelijke decennia lang, die aan de basis liggen van het succes.

Laboratoria Wolfs werd in 1932 gesticht door de Antwerpse apothekersfamilie Wolfs. Die hadden toen 2 apotheken waarvan één gevestigd in de Keyserlei en één in de Haantjeslei. Er werd toen enkel voor eigen rekening gewerkt.

In WO II echter werd de fabriek met de aanpalende woning getroffen door een V2 bom. Het gezin Wolfs overleefde de explosie niet.

Na de oorlog bouwden de erfgenamen van de familie Wolfs alles terug op en begon Laboratoria Wolfs naast eigen productie ook voor derden te produceren. Toen werd het hele gamma van poeders, zalven, tabletten, siropen, ampules tot capsules en verbanden geproduceerd. Er was tevens een eigen drukkerij. Eind de jaren ’70 werd de fakkel doorgegeven aan de met Wolfs verwante familie Peeters, die tot op vandaag nog altijd aan de leiding staan van Laboratoria Wolfs.

Onder de impuls van de familie Peeters werd de productie van eigen producten afgestoten en spitste Laboratoria Wolfs zich volledig toe op het produceren voor derden. Sommige activiteiten zoals de productie van zalven, siropen en verbanden werden gestaakt en de focus werd gelegd op het vervaardigen van tabletten, capsules, poeders en het verpakken van producten.

Tot op heden gebruiken we nog altijd het oorspronkelijke Laboratoria  Wolfs logo waar alles mee begon. Hoewel een aantal keer werd overwogen een nieuw logo te ontwerpen bleven we toch vasthouden aan het oude logo.

Het is hét symbool voor de geschiedenis van Laboratoria Wolfs– en dat is een waardevol gegeven.  

 

 

Als één van de oudste en meest ervaren labo’s in de sector kunnen we bij Laboratoria Wolfs putten uit een enorme ervaring en expertise. Die know how stellen we op een efficiënte manier ten dienste aan onze klanten. 

Naast een goed team van arbeiders en administratief personeel, grote technische en logistieke capaciteiten is vertrouwen één van onze belangrijkste pijlers. We houden vast aan een uiterste discretie en beschermen de belangen van onze klanten te allen tijde.

Dankzij in- en externe audits blijven we telkens innoveren en investeren in mensen en middelen om de  beste kwaliteit te blijven garanderen en te voldoen aan de geldende GMP normen.

We genieten het vertrouwen van vele binnen- en buitenlandse bedrijven en non-profit organisaties.

Binnenkort ook van u?

Laboratoria Wolfs NV
Westpoort 50 - 2070 Zwijndrecht - België
Telefoon.: +32 (0)3 260 08 00
Fax: +32 (0)3 237 18 27
E-mail: info@wolfs.eu
BTW: BE 0404.812.870
Nieuws

"Van grondstof tot afgewerkt product"
Dat is ons motto - en dat doen we zowel voor geneesmiddelen als voedingssupplementen.